Rörigt inlägg

Har nästan glömt bort att jag har en blogg. Det blir väl så när man aldrig skriver i den.. =P

Jaha... hmm, ja var ska man börja liksom?

Jag börjar komma i riktig ordning på jobbet. Det börjar flyta på och jag känner mig mer och mer som en del av arbetslaget, vilket är riktigt skönt. De har börjat skämta med mig så som de skämtar med varandra =) De har väl insett att jag varken är skör eller pryd =P

Mina arbetsuppgifter har skiftat lite från vad jag först trodde jag skulle göra. Jag har suttit i nästan 3 veckor och försökt komma på lite olika sätt att lära ut teckenspråk och plockat fram lite material. Och när killen jag ska vara assistent kom, vi kan kalla honom D, så hade all planering varit i onödan. Den här killen kan varken läsa, skriva, prata, höra eller teckna! Alltså är det sjukt svårt att kommunicera. Det är nästintill omöjligt. Det blir mycket peka och använda bilder, men man kommer ju inte så långt på det.. Direkt när jag märkte hur det egentligen var så höll jag på att börja gråta. Jag blev så chockad och kände att det helt plötsligt blev så mycket svårare än jag trodde. Men mina kollegor var helt underbara och försäkrade mig om att vi ska arbeta tillsammans med att komma på ett bra sätt att arbeta. Det kändes så skönt, det kändes som att en liten tyngd lyftes från mitt bröst.

Så hela den här första veckan med D har varit som ett stort test av vad han kan och vad han tycker är intressant. Jag har ju mött många motgångar ska jag säga. Det är ju så svårt att förklara varför man gör en viss sak. D förstår ju inte varför jag och han går runt och tar kort på saker, men jag vet ju att det är viktigt för att kunna visa honom var vi ska och vilka alla är sen på bild.

Så i och med att allt blev så annorlunda så har de i flesta i mitt arbetslag insett att jag kommer behöva lite fler timmar, så det ska tas upp med bossen så får vi se. Jag tackar absolut inte nej till det =)

Utöver jobbet har det inte hänt så värst mycket. Förra helgen hade Jennie försenad födelsedagsfest så jag och Fredrik gick förbi en sväng. Varken han eller jag var speciellt festsugna så vi stannade bara en liten stund, men trevligt hade vi =)


Den här veckan har jag kommit mer i fas med arbetsdygnet om man säger så. Jag är inte lika trött på dagarna och somnar oftast inte så hemskt sent. Det är så fruktansvärt skönt att inte hålla på och somna på jobbet =P

Igår var Jennie och Simme här för att planera deras projektarbete de har med Fredrik. Projektet innebär att Fredrik och Simme ska göra MINST 5 nya låtar och de ska se om musiker kan marknadsföra sig utan skivbolag.

Herregud va roligt det är att lyssna på de där tre! Fredrik och Simme är riktiga idésprutor och svävar iväg jättemycket och jättesnabbt =) Jennie var den som skulle skriva ner allt men hon hann liksom inte riktigt med. Men det roligaste av allt är att de skrattar i ena stunden för att nästa stund vara oense och diskuterar hetsigt. Jennie hörde man mest hela tiden försöka göra sin röst hörd, men det är inte lätt när de där killarna kommer igång! Som utomstående som lyssnar vid sidan av hör man saker som de andra inte hör, och tänker på saker som de andra kanske inte gör, så jag flikade in lite då och då och gav lite input vilket jag hoppas var uppskattat =)


Fredrik blev tydligen projektledaren =P


Blir ju nästan en bok när jag väl uppdaterar. Kanske ska skriva fler små inlägg...?

Jag tror att jag har bestämt mig för att ta en weekendtrip till Örebro =) Hoppas bara att jag hinner få lite quality-time med alla =)

Oj, det har redan blivit läggdags!

RSS 2.0