Bla bla bla

Har inget intressant att skriva idag är seg och trött. Har legat och hostat hela natten, och då är det inga små hostningar. Det är så man tror att jag ska hosta upp ena lungan eller nåt. När jag vaknade höll jag på att tappa rösten. Typ var tredje ord hördes inte, så har jag aldrig haft det innan.
Jennie ringde och ville ha barnvakt idag igen, men jag pallade inte. Plus att jag inte vill smitta barnen om det är något som smittar. Så Fredrik fick gå över och kolla till barnen. Han var borta i typ 5 timmar, och vad gjorde jag under den tiden? Ingenting! Har bara slappat framför tvn och försökt ta det lugnt med halsen. Det blir bara värre om jag flåsar eller pratar en massa.
Pratade dock lite med Elin som ringde mig för en gångs skull =P Hon har varit seg och trött de senaste gångerna vi har pratat så hon ville prata när hon var pigg =) Saknar henne och hoppas hon kan komma snart!

Linda ringde också så vi pratade också, även fast jag skulle vila rösten =P Hon har tydligen skaffat en hemtelefon via 3. Man fick en mobil som hemtelefon och så. Och det är ju jättebra för vi har sagt upp vår hemtelefon och jag har 3 =)

Luffas och Jenny kom förbi en sväng också. De ska åka till Liserberg och vi snackade om vi vill följa med eller inte, men vi har tyvärr inte råd. Vi vill verkligen dit, men det får bli någon annan gång när pengarna har börjat rulla in =P

Kanske skriver mer sen, om det nu kommer hända mig något skoj =P

See ya!

Händelsefull dag = Trött!

Vaknade tidigt i morse jämfört med andra mornar. Jag skulle ju på anställningsintervju! Det tog mig ett tag efter att jag hade vaknat att fatta att jag skulle dit idag, och när jag väl hade fattat det blev jag lite nervös. Men inte så farligt faktiskt. Jag åkte så att jag hade god tid på mig, utifall att det skulle vara mycket trafik eller svårt att hitta parkeringsplats. Det är ju bra men jag kom vid ca 8.30 när intervjun var 9.00, så jag fick driva runt lite på stan. Allt var ju stängt men jag kollade runt efter en kiosk, jag ville ha tuggummi så att jag skulle lukta gott =P Borde ha köpt lite vatten eller något också eftersom att jag hade/har en sån jävla hosta.
Intervjun gick jättebra, tror jag. Det är så svårt att veta, de visar liksom inget. Men det kändes bra och jag tror att jag fick sagt det mesta jag ville säga. Efteråt kom jag ju givetvis på saker som jag borde ha klargjort osv, men inget jätteviktigt. De hade kallat 6 på intervju och de hade 3 tjänster att tillsätta. Så jag har ju 50% chans =) Får veta på fredag om jag har fått jobbet eller inte. Så håll tummarna för mig =)

Efter intervjun åkte jag hem och slumrade till en liten stund, sen ringde Emma (min gamla dagiskompis) och jag åkte upp på stan för att träffa henne. Det var skoj, vi snackade massa om gamla tider och hur det har gått för folk nu. Men herregud va varmt det var! Vi satt ute på en uteservering, men det hjälpte inte jag höll på att smälta bort. Och efter det var jag tvungen att gå till banken för att ta ut min lön från checkar jag har fått. Och det tog nog över en timme. Tydligen hade hela Halmstad bankärenden att göra idag. Men dagen på stan var inte över där. Nej, jag skulle till Peters hotell också för att skriva ut ett papper som vi behöver. Men det var trevligt att träffa honom. Han nämde att hans hotells hemsida behövdes fixas, men att det var så dyrt att anlita ett företag för att göra det, så jag kom med den smarta idén att Fredrik kan göra det. Han gillar att pyssla med sånt. Problemet är bara att han vill ha en bokningsfunktion på sidan och det är Fredrik inte så bra på, så nu sitter han och pluggar på hur man gör =) Hoppas han kan fixa en sida för det skulle vara bra för vår plånbok om inte annat =P

Ganska snart efter att jag kom hem från mina strapatser så ringde Jennie och ville att vi skulle vara barnvakt i typ två timmar. Och det är klart att man ställer upp =) Men jag fattar faktiskt inte hur föräldrar orkar med två barn, och speciellt inte ensamstående föräldrar. För ungarna är ju överallt och ingenstans. Visst är de söta och så, men man måste ju verkligen underhålla dom hela tiden. Speciellt Max, han är vildare än ett yrväder. Men det är nog skillnad när man är barnvakt. Jag är ju inte van vid att ha barn, som förälder är man lite mer laidback antar jag. Men det var skoj ändå och det gör vi ju gärna om, kanske redan i morgon =)



Linnéa och Fredrik busar =)

Men nu är jag riktigt trött, har ju hållt igång hela dagen i värmen. Tror faktiskt att jag ska sova snart. Gosa lite med älsklingen först kanske, sen sova =P

See ya!


Göteborg =)

Kom ganska nyligen hem från en helt underbar helg i Göteborg hos min bror. Vi åkte dit igår, och ganska snart efter att vi kom så satte killarna igång med sitt musikskapande. Så jag och Sandra satte oss ute och pratade, och gullade med Ellie. Hon blir bara större och större för varje gång vi ses. Hon är så lugn och glad. Hon säger inte mycket, hon bara ler och gurglar lite =) Efter ett tag satte Sandra igång med maten. Det blev hemmagjord potatissallad och grillat. Sandra grillade och jag tittade på. Jag vill lära mig hur man gör, och främst hur man vet när köttet är färdigt. Jag är så himla dålig på sånt. Jag måste liksom skära i allt jag steker för att veta om det är klart eller inte =P Så hon lämnade mig med köttet när det nästan var klart och sa att jag skulle kolla när det var klart. Jag sa att jag inte tar på mig skulden om någon blir matförgiftad. Men det gick bra och det blev ialla fall hur gott som helst!
Efter det satt vi och snackade jättelänge, om det mesta. Vi berörde allt mellan hur stort universum är till hur man är som syskon. Men till slut ville killarna fortsätta med sin musik så vi gick in, och jag, Sandra och Ellie satte oss vid tvn och pratade.

Idag spenderade vi vår tid ute på deras gigantiska altan. Det var ju så fruktansvärt varmt att jag trodde att jag skulle smälta bort! Som tur är har de parasoll så det var ialla fall skuggigt.
Ellie var så varm och svettades en massa så vi tog ut hennes lilla badkar så hon fick svalka sig. Fuskunge, inte fick jag någon pool =P

Bustjejen =)


Tugga på fasters finger är skoj =)


Nybadad och nöjd =) Men lite fundersam på alla bilder som jag tar.


Det är så kul att man kan umgås med sin bror på ett "vuxet" sätt nu. Det trodde man ju inte när man var liten. Då var ju brorsan bara jobbig och man trodde aldrig att man skulle bli vänner. Men nu uppskattar man verkligen när man träffas. Det händer ju inte så ofta. De bor ju i Göteborg och jag har bott i Örebro och då blir det ju inte så ofta. Men det ska vi ändra på nu. Det tar ju bara lite mer än en timme att åka dit så det är ju ganska nära. Och speciellt nu när Ellie har kommit. Man vill ju träffa henne så ofta som det bara går. Få se henne växa upp och börja gå och prata. Jag längtar till den dagen hon kommer springades mot mig efter en kram =)

Marcela kläckte den smarta idén att åka förbi Falkenberg innan intervjun för att se var jag ska, så jag slipper oroa mig för det i morgon. Så när vi var på väg till Göteborg så svängde vi in där. Jag med mitt lokalsinne hittade ju direkt. Det är en konstig egenskap. För i städer jag aldrig har varit i, brukar jag hitta bra i. Jag kan på något sätt räkna ut var det är jag ska, och det blir nästan alltid rätt =) Så nu vet jag ialla fall och det känns bra.

Jag är inte alls nervös inför intervjuen i morgon. Vet inte om det är bra eller dåligt. Jag menar lite nervös är ju bra att vara, det får en liksom på tårna. Men jag är ju så säker på vad jag vill, vad jag kan, vad jag är bra på osv, så det borde inte vara några problem. Det enda jag är "nervös" över är vad jag ska ha på mig och om bilen håller dit och såna saker. Men det ska nog gå bra det med! =)

Nu ska jag fixa naglarna. Vill ju vara så presentabel man kan i morgon =P

See ya!

Sol!

Fredrik kunde inte jobba idag. Han pajade sin rygg igår. Han packade ca 20 ton och det satte sig på ryggen tyvärr =( Det är ganska synd om honom. Han stönar varje gång han måste röra på ryggen. Men tack vare att han var hemma idag så gick jag upp ganska tidigt. Äntligen får jag lite ordning på sovtiderna =) Emma, en gammal dagiskompis ringde idag. Hon bor tydligen också här i Halmstad, så vi ska ses på måndag =) Det kommer bli spännande.

Idag fick jag lite solande gjort. Jag satte mig på en stol och solade och läste lite bok. Dock blev det inte "Sagan om ringen" som jag har sagt att jag ska läsa. Jag läser "Inte utan min dotter" igen. Har läst den två gånger innan, men jag har tänkt att läsa uppföljaren så jag vill läsa den igen innan så att jag kan hänga med =)

Men när jag satt där ute så kände jag att jag fick nog. Nu var det verkligen dags att klippa gräset! Så jag gick över till grannen Conny för att få låna häcksax och gräsklippare. Och han sa till mig att det kommer ta mig dagar att klippa vårat gräs =P Men det var bara att sätta igång. Jag var tvungen att klippa med häcksaxen först eftersom att gräset var så himla högt. Fan va jobbigt det var! Jag höll på att dö. Eller nej, jag flämtade mest som att jag höll på och dö. Efter ett tag kom Conny ut och ville hjälpa mig för att han såg hur jobbigt det var. Så snällt! Men sen gav han tillbaka arbetet till mig. Och jag fortsatte, men han fick så dåligt samvete så han gjorde det sista åt mig. Bättre granne får man fan leta efter! =) Mitt upp i allt så kom Jennie. Jag hade glömt att jag hade lovat att hjälpa henne att flytta.. Så det var bara att bege sig hem till henne och hjälpa till. Visserligen behövde de bara hjälp med att fylla ett släp med grejer så det var inte så jobbigt. Men nu är gräset nästan färdigklippt. Har bara lite kvar att ta med gräsklippare, men det får bli i morgon =P



Så, nu är gräset klippt Elin. Är du nöjd? =P

Marcela ringde idag också och undrade varför hon hade fått läst på bloggen om min anställningsintervju, varför jag inte hade ringt och berättat det. Haha ja, jag har ju haft lite att göra. Men nu har jag lovat alla mina kära att höra av mig efter intervjuen och berätta hur det gick. Jag tror att jag har en del som håller tummarna för mig, och det känns bra =)

Snackade lite med Linda nu på kvällen och det var skoj. Är alltid kul att prata med henne, men jag var tvungen att berätta att jag tyvärr inte kommer kunna komma på hennes 25års fest =( Har inga pengar att ta mig till Örebro för. Men i höst kommer jag att åka =) Fick höra lillkillen (Bastian) snacka lite. Han är för söt, han bara pratar och pratar =)
Vi snackade lite om uppfostran och sånt, och jag sa att jag är alltid så orolig när jag är kring barn och mest när jag är barnvakt. Är alltid rädd för att de ska ramla och slå ihjäl sig eller mest att de ska sätta i halsen och kvävas. Det är jag livrädd för. Jag vet att om jag är lika nojig med mina egna barn så kommer jag göra så att de får matfobi eller nått. Så jag får helt enkelt träna bort det =P Men det är ju inte aktuellt än på ett tag så jag har tid på mig. Får träna på Max och Linnéa =)

Ska åka till Göteborg i morgon, till brorsan. Fredrik ska hjälpa honom med musiken, och jag ska gosa med hans dotter Ellie. Som förövrigt är väärldens sötaste barn! Hon är så tjock och söt! Hoppas bara att jag orkar bära runt på henne. Tror nämligen att jag kommer ha träningsvärk i armarna i morgon.

Nu har jag inte mycket mer att säga. Ska kolla på film snart med älsklingen.

See ya!

Jobb och barnvakt

Idag gick jag upp i lagom tid. Jag vaknade av att en av katterna stod utanför vardagsrumsfönstret och krafsade och jamade för att hon ville in. Och det var tur det, eftersom att jag skulle upp och åka till babys jobb för att ge honom mackor och treo. Men det var tur av en annan anledning också. För ca 15 minuter efter att jag hade gått upp ringde mobilen och det var från Falkenberg. Jag ska på anställningsintervju!!! =D På måndag klockan 9 ska jag vara där. Jag blev så himla glad. Äntligen blir man kallad, och jag vet att jag kommer göra bra i från mig. De sa att det kommer ta ca en timme, och tänk att jag ska få prata om något jag verkligen brinner för i en hel timme. Måste börja fundera ut lite svar på frågor som de kan tänkas ha. De kommer antagligen fråga standard frågor som , säg tre positiva egenskaper du har, och säg en negativ osv osv. Ska också läsa på om hur de arbetar med ungdomar där och vad lönen ligger på utifall de vill att jag ska lämna löneanspråk.

Var barnvakt åt Linnéa idag också (Jennies dotter). Det var jättemysigt =) Hon är så himla söt den ungen. Hon ville gå ut hela tiden och stå i gräset och titta ut över parkeringen. Hon stod så jättelänge. Förstår inte hur vissa saker kan vara så intressanta för barn. Jag menar att bara stå och titta på en parkering, hur kul är det? Det var ju inte ens saker som rörde på sig =P Försökte ha en konversation med henne också, men det gick sådär. Hon kan inte riktigt prata ännu, men hon försöker. Jag försökte få henne att säga Katt, men det blev bara "BAH", eller "Peh". Och när jag sa katt eller bil eller vad det nu var jag vill lära henne, så såg jag hur hon studerade min mun och försökte göra samma sak med sin.
Jag tror hon kommer bli grym på att prata när hon väl sätter igång =)



Hon hittade en boll som hon bara höll i =)


Nej nu ska jag plugga på om Falkenberg.

See ya!

Ruttet jobb

Tydligen sög Fredriks jobb. Han packade Ellos kataloger i kartonger om jag har förstått det rätt och det var jättevarmt där inne där de packade. Hans kompis hade sagt till honom att ha på sig shorts och t-shirt och att ha med sig en vattenflaska för att det kunde bli lite varmt. LITE varmt. Fredrik hade tydligen nästan svimmat av värmen, så varmt var det. Och han är inte så känslig när det gäller sånt. Men men ett jobb är ett jobb, och speciellt när vi inte har det så värst bra med pengar. Och då underdriver jag, det är riktigt dåligt på pengar fronten. Men det ska lösa sig. Det gör det alltid =P

Idag blir det att ta det lugnt. Baby är trött efter jobbet och jag har inte lust att göra något jag heller.

Imorgon ska jag fan gå upp tidigt! Efter att jag hade skjutsat Fredrik till jobbet kunde jag inte somna om förrän två timmar senare, och när jag hade sovit i ca 20 min så ringde baby och väckte mig. Efter det kunde jag inte somna om på typ två timmar till. När jag väl hade somnat ringde han igen och väckte mig. Efter det sov jag till typ två =/ Det var mindre kul. Så nu jävlar ska det bli ändring! Ska jag somna på dagen så ska jag göra det i solen, så att jag åtminstone blir brun =) Fast då kanske gräset ska klippas först (nej vi har inte gjort det ännu). Kanske tar tag i det i morgon.

Nej nu ska det läsas bok =)


Jag saknar alla mina vänner i Örebro =( Kom hit! Jag kan bjuda på en kaka för besväret =)

See ya!

Trist inlägg

Idag har varit en riktigt död dag. Har inte gjort alls mycket. Skulle ju börja läsa, men så duktig har jag inte varit =P Ska bli ändring på det i morgon! Då ska jag också gå upp tidigt. Ska banne mig sola mig brun =) Kanske till och med är så duktig att jag fixar till  vår "fina" rabatt.

Fredriks kompis ringde idag och frågade om han kunde och ville jobba den här veckan. Och givetvis vill han det! Wiie =) Hoppas att det blir mer i sommar. Det skulle verkligen inte sitta fel med pengar nu =P

Jag sökte ett jobb i Falkenberg idag som fritidsledare. Så nu är det bara att hoppas och hålla tummarna för att jag åtminstone får komma på intervju. För får jag bara chansen att träffa dem så kommer jag få jobbet =) Så säker är jag!

Pratade lite med Marcela nu på kvällen. Det var länge sen så det var kul. Hon är mitt uppe i att packa för en flytt och jag avundas henne inte. Det måste vara bland det tråkigaste som finns. Hoppas jag slipper flyttpacka på många år.

Nej nu blir det lite King innan läggdags. Måste gå och lägga mig tidigt. Jag ska ju skjutsa min baby till jobbet i morgon =)

See ya!

Mat och film

Gratängen står äntligen in ugnen =) Blev jättesent med maten, men hade inte tillräcklig koll på huvudet innan för att laga mat. Men nu kan jag i alla fall gå utan att bli yr =) Det är värre när jag sitter ner av någon konstig anledning. Man tycker ju att det borde bli bättre, men så är det tydligen inte i mitt fall.

Det är Inside man på trean nu. Den är så himla bra. Jag har sett den 2 eller 3 gånger innan, men den är värd att se igen! Tror att jag lånade den av Elin första gången jag såg den. Hon tjatade så om att den var så bra och att jag var tvungen att se den. Tror till och med att jag egentligen skulle låna en annan film men att jag var tvungen att låna Inside man med för att få låna den andra =P Hon är söt hon =)
Det var likadant med Sagan om ringen. Jag hade fått för mig att den var dålig av någon anledning, men hon tyckte att den var jättebra så hon tjatade alltid om att jag skulle se den. Och varje gång vi skulle kolla på film så insisterade hon på att vi skulle se den. Jag var motstridig men till sist fick hon sin vilja i genom, och det är jag glad för. För dom filmerna är bland de bästa jag har sett! =)

Denna låten är så jävla bra! Jag blir så glad av den och tänker på Elin och mig när jag hör den =)



Rob Mayth är kungen av dance! =)

Inte helt hundra

Det är något fel på mig. För typ 2 år sen fick jag lite problem med yrsel, men det la sig. Sen kom det tillbaka för lite över 1 år sen, men då sa vårdcentralen att jag hade lågt blodtryck. Det la sig ganska snabbt, men jag blir fortfarande yr om jag vänder mig om snabbt och så. Men i dag hände det något. Jag satt bara och kollade på TV och helt plötsligt började det snurra jättemycket. Det är en väldigt läskig känsla. Allt jag ser snurrar och det snurrar i huvudet samtidigt. Skillnaden idag var att det brukar försvinna ganska snabbt, men inte idag. Det spelar liksom ingen roll om jag ligger ner. Det snurrar så fort jag rör mig =/
Jag ringde sjukvårdsupplysningen och hon sa att det kan vara vätskebrist. Är det inte det så kan det vara ett virus på balansnerven i örat. Så jag dricker en massa vatten och hoppas på att det ska försvinna. Annars får jag gå till farbror doktorn och be han kolla mina öron. Vill liksom kunna röra mig utan att känna att jag ska svimma. 

Har fått ett recept på en gratäng från mamma idag, så om jag orkar ska jag laga den =) Får bara hoppas att den bli ätbar. Kanske blir rabarberpaj idag också. Om jag inte ramlar ihop det vill säga =P

Skriver mer sen.

See ya!

Tråkigt

Jävla blogg.se som inte vill funka! Vet inte om någon annan har haft problem med sidan idag, men jag kom aldrig in. Men men nu skriver jag ju ialla fall. Har inte så värst mycket att skriva om. Har inte hänt så mycket. Har typ bara handlat och lagat mat. Och det är ju inte så värst spännande =P

Pratade lite med Linda idag =) Snackade om lite allt möjligt och hon berättade om midsommar. Det var tydligen inte så bra väder i Örebro, så det var ju tur att man var här =) Fick höra Bastian prata (och skrika) lite, och det är alltid kul. Han babblar och babblar =)

Skulle egentligen sola lite idag, men måste vänta på att gräset ska bli klippt.Och NEJ det är inte för att Fredrik är man som han ska göra det. Det är för att det är så högt nu att jag aldrig skulle orka klippa det. Och för att han har lovat =)

Funderar på att börja läsa böcker igen. Jag har alltid gillat att läsa, men när jag pluggade fanns det inte tid till det. Då var det alltid massa plugg man skulle läsa, och då vill man ju inte röra till det i huvudet med en massa skönlitteratur =P
Tror att jag ska försöka ta mig i genom sagan om ringen böckerna. Har läst Bilbo och den var jättebra när man väl hade tagit sig i genom de första 60 sidorna typ. Jag har läst ganska mycket i första Sagan om ringen boken, men den är så seg emellanåt. Den kanske är som Bilbo, att man måste läsa ganska mycket innan den blir så där bra att man inte kan släppa den. Det måste ju finnas en anledning till att de är de mest lästa böckerna i världen och att de har blivit så bra filmer.
Jag kanske till och med ska sätta press på mig själv. Att jag typ måste komma med en recension i bloggen om typ 2 veckor =P

Med den pressen måste jag ju börja läsa nu!
Skriver mer sen!

See ya!

(Saknar dig Elin! )

Videoklipp =)

En kort video från igår =) Jag tror att det är jag som hörs mest =P Låten är i alla fall en hardstyle remix på pippis Kalle Theodor. Så vill ni höra hela den låten (som jag hoppas att ni vill) så sök på antizimex Kalle theodor på youtube =)


Midsommar fest! =)

Midsommar i år blev riktigt lyckad. Dagen började på stureplanen vid halv tre för uppsättning av tält. Det var tydligen 95 kvm som skulle sättas upp. Och inte bara det, det skulle upp strobar, diverse ljus och PA system. Men det blandade inte jag mig i. Del för att jag är rädd för att förstöra något och dels för att jag är alldeles för kort för att sätta upp saker i taket =P Efter mycket slit var tälten uppe i alla fall, så jag, Fredrik och hans systrar åkte hem till deras mamma för att äta mat. Det var väldigt gott, kanske mest för att jag var så himla hungrig, men också för att hans mamma är grym på att laga mat. Jag brukar inte tycka om färskpotatis (eller som man säger här i Halmstad, nypotatis) men igår var det jättegott!
Mitt i maten fick vi ett samtal från Simme som var kvar vid tälten och riggade. Han berättade att polisen var där och att det inte var säkert om vi fick vara kvar. Man var tydligen tvungen att ha tillstånd eller bo på campus. Men senare kom dom och sa att de bara ville ha en som var ansvarig för städningen dagen efter. Så det löste sig i alla fall till slut =)


Uppsättning av tält.


Ljusuppsättningen. Såna kroglampor typ. Och den obligatoriska diskolampan =)


Det ser inte lika stort ut som det var. 95 kvm tält =)

När allt var på plats och musiken var igång så var det mest jag och Jennie som dansade. De andra stod mest och pratade och drack, och alla andra var vid deras egna tält. Men sakta men säkert så började vårat tält fyllas på med folk från andra tält som ville dansa =) Och rätt som det var, var det fullt med folk. Alla dansade och hade skoj. Kvällen blev riktigt lyckad med andra ord =)


Här började folk komma och dansa.


Nu började det bli ganska fullt. Det kom ännu fler senare men det var för mörkt för att ta foto.


Lite häng vid bordet som killarna hade byggt upp =)


Min mobilkamera är inte den bästa direkt =P


Jag och Fredrik drog lite tidigare än de andra för Fredrik hade jätteont i huvudet och vi båda hade riktigt jävla värk i fötterna. Så vi vandrade in till stan och tog en taxi eftersom att det var omöjligt att få tag på en på telefon. När vi kom hem hade Fredrik typ migrän och var underkyld så det var tur att vi drog tidigare.

Idag mådde jag inte så värst bra. Hade verkligen inte lust att gå upp när klockan ringde, men jag var ju tvungen eftersom att vi var tvungna att städa upp efter igår. Det gick ganska bra. Visst det var ju inte skoj men vi hade ju hjälp, och det var tur! =)
När vi kom hem så somnade jag direkt och sov i typ 3 timmar. Tanken var att jag skulle blogga lite under dagen, men tiden rann iväg så det blev ganska sent =P

Men nu ska jag och älsklingen kolla på film =) Det blir Lucky Number Slevin som baby inte har sett ännu.

Slänger upp en kort video från igår sen också =)

See ya!





Midsommar! =)

Idag är det midsommar! =) Jag tänkte att jag skulle skriva lite snabbt medan Fredrik står i duschen. Så fort han är klar så ska vi åka iväg till stureplanen och sätta upp tält. Det blir den traditionella tältfesten. Det var sjukt roligt förra året, och väldigt lyckat =) De spelade visserligen hardstyle typ hela festen förra sommaren, men det gillades av alla som var där. Så vi får se hur det går i år. Tror att det kommer bli lika lyckat, dvs om vädret är med oss.

Har kläddilemma som de flesta tjejer brukar ha =P Vet inte vad jag ska ha på mig och vill helst ha något nytt. Men nu finns det inte så mycket nytt i min garderob så då får jag helt enkelt nöja mig med det jag har.

Jag skulle vilja lägga upp en video här med en låt som jag älskar, men jag vet inte hur man gör. Jag har försökt få tag på Elin för att hon ska hjälpa mig, men hon vill inte svara. Så jag får lägga upp den i morgon =)

Nu blev Baby klar så nu ska vi snart dra!

Ha en riktigt bra midsommar alla!

See ya!

Stress och gräs =)

Dagen började inte alls bra. Jag satte alarmet på 11.00, men vaknade vid 13.00. Riktigt illa eftersom att jag hade tänkt att hinna sola lite innan vi skulle iväg. Men nu blev det istället att slänga mig upp och försöka väcka Fredrik vilket inte var helt lätt eftersom att han somnade vid typ 10. Hans dator gick sönder i natt så han var uppe och försökte laga den. Till sist fick jag upp honom och vi kunde åka iväg. Både han och jag var sura. Inte på varandra men det går ju ut över varandra i alla fall. Första anhalten blev komvux för inskrivning. Det kostade 200 kr per person! Trodde inte att det skulle kosta, men jag hade fel. Så var det ialla fall inte när jag gick på komvux i Örebro. Jag var tydligen tvungen att göra ett läsprov eftersom att jag är ny på komvux här. Ett helt meningslöst test för mig, men kanske bra för andra. Man skulle dra streck mellan olika tecken så om det stod ABG123aju34 så skulle man dra streck så här ABG|123|aju|34 och detsamma med ord och meningar. Såå tråkigt! Efter det åkte vi till eurostop för att handla. Jag hade planerat i mitt huvud att vi skulle köpa alkoholen till i morgon lite tidigare, men så blev jag sjuk så det fick bli idag. Och som jag hade tänkt så var det helt sjuka köer på systemet. Det är sjukt egentligen hur mycket vi svenskar dricker vid midsommar. Det är inte bara unga. Det verkar vara alla åldrar, i alla fall på alla dom före mig i kön. Och det var inte lite de köpte heller! Men jag ska ju egentligen inte säga nåt, för jag stod ju också där med mina öl och cider =P

Pratade precis med grannen. Conny heter han och han är jättetrevlig. Han brukar ta hand om vår ena katt Kisen. Hon pendlar mellan att bo här och hos honom, och det får hon gärna göra för oss =) Han tar bra hand om henne. Men vi pratade i alla fall om vår trädgård. Jag frågade om vi fick låna hans gräsklippare, men han trodde inte att det skulle gå att klippa vårt gräs. Han föreslog att vi skulle hälla på bensin och tutta på istället för det skulle vara lättare =)

Jag vet inte, vad tycker ni? Ser det ut som att vi har klippt gräset på länge?




Nej nu ska jag måla klart naglarna =) Kanske skriver mer sen.

See ya!

Bastian <3

Pratade precis med min kompis Linda. Hennes son fyllde 2 i måndags men jag har inte hunnit gratta honom än så det fick bli idag. Fick prata med honom på telefon och säga grattis och han blev glad. När jag frågade honom om vilka presenter han hade fått sa han pengar ( som han tydligen inte alls har fått enligt Linda) och massa andra saker jag inte riktigt förstod vad det var, men jag spelade med och sa "Åhh va roligt" och "var det fint?" och såna saker =) Han är så söt den ungen.

Jag kommer fortfarande ihåg första gången jag fick träffa honom. Det var dagen efter han hade fötts och Linda och Ante kom ner med honom från BB och de var så himla stolta. Så låg han där i sin lilla säng, eller vad man nu ska kalla det, och han var så fruktansvärt söt! Den absolut finaste bäbisen jag hade sett. Jag hade tårarna i halsen men vågade inte riktigt släppa fram dem, för det var några där som jag inte kände. När jag fick hålla honom så kände jag ett band som jag inte har känt innan med något annat barn. Jag visste att jag skulle få följa med honom i sin utveckling till en egen person och det gjorde mig så glad. Han har blivit en sån smart och glad kille. Han är riktigt grym på att prata och han vet vad han vill den där lille killen =)

Första myset på BB =)


Coolaste killen i stan! =)

Det gör mig dock lite ledsen att missa så mycket av hans uppväxt nu när jag har flyttat. Visst kommer jag höra från Linda om honom och jag kommer träffa honom, men inte alls så ofta. Vi har pratat om hurvida han kommer att komma ihåg mig eller inte efter ett tag, och jag hoppas han kommer göra det, men det tror jag inte. Han kommer ha fullt upp med att växa upp och bli en stor kille. Men jag är ändå tacksam för den tiden jag fick vara med =)


Frisk och tatueringar

Wiie =D Nu äntligen är min blogg fixad! Den är så himla fin. Tack så mycket Elin för designen och tack Baso för att du la in den! =) Nu kanske det blir lite roligare att skriva och definitivt roligare att läsa. Den blev precis som jag ville ha den, lila med stjärnor. It's so me =)

Idag mår jag mycket bättre. Det är konstigt det där med att vara sjuk. Jag var riktigt dålig igår, värst på dagen men så idag så är jag typ frisk. Är förkyld och så men ingen feber. Att man kan vara så sjuk att man tror att man ska krevera men så blir man bra bara på en dag. Visst, jag klagar inte, men det är konstigt!

Peter kom förbi idag igen. Tror han gillar att snacka WOW med Fredrik =P Han frågar alltid när jag ska tillbaka till Örebro. Men det ska jag ju inte. Jag bor här i Halmstad nu, men han tycker om att skämta om att jag aldrig kommer bli halläning. Men det tror jag nog att jag kommer bli, kanske inte kommer prata som en, eller gilla skaldjur men halläning blir jag nog =P

Har inte ätit mat sen i fredags. Åt smörgåstårta i lördags och söndags, och det räknar inte jag som mat. Sen blev jag ju sjuk och då varken orkar man laga mat eller äta mat. Men nu måste jag fan äta, men vet inte vad. Jag är lite sugen på kycklingopaj. Får se om jag kan eller orkar laga det. Annars får det bli köttfärssås som finns i frysen =)

Ja just det. Jag har glömt att skriva att Elin har tatuerat sig. Hon gjorde Superman tecknet på underarmen. Den symboliserar mig =) Jag är ju hennes superhjälte (därav mitt bloggnamn) =)



Den är så fin. Hon ska fylla i den sen. Den ska bli rosa. Jag tror att hon ska skriva superhjälte och Emma också, men jag är inte säker.
För ett par år sedan gjorde jag en tatuering för henne.


Noterna är för henne. Hon blev så glad när jag gjorde den, och jag blev minst lika glad när hon gjorde min =)

Annars har jag inget nytt att komma med. Kanske skriver mer sen.

See ya!

Sjuk =(

Började känna mig krasslig igår eftermiddag och tänkte att jag skulle bli förkyld. Men ju senare det blev på kvällen desto sämre mådde jag. Somnade ganska sent och vaknade mitt i natten av att jag hackade tänder, av min feberfrossa. Så Fredrik fick lägga en filt om mig och han försökte värma mig. Så söt! Jag har tydligen legat och låtit och gnällt i natt för att jag har mått så dåligt. Och feberdrömmar har jag också haft. Kommer ihåg att jag drömde att Fredriks kompis Simme förföljdes av spöken och att han dog i en grop i en gympahall(jag vet det låter sjukt) , men sen helt plötsligt levde han men han var typ deformerad. Och så drömde jag om brännmaneter i en pool... Varför drömmer man så konstiga saker när man är sjuk?
När jag sedan vaknade vid ca 11.00 hade jag en riktigt sprängande huvudvärk och vad hände då? Jo, självklart ska några jävla snickare typ såga och slå i balkongen över vårt sovrum! Det hjälpte ju verkligen inte. Men, men jag lyckades faktiskt somna om och vaknade av att min baby skulle gå och handla åt mig. Jag var verkligen tvungen att värktabletter så han traskade i väg och så kom han hem med tabletter och chips! =) Så gullig.

Ganska snart efter mitt ipren intag så började jag må bättre. Så jag har legat i sängen och spelat King och kollat på Tv hela dagen. Peter kom förbi en liten stund på eftermiddagen. När han märkte att jag var sjuk så försökte han hålla sig så långt ifrån mig som möjligt.
Det är något skumt med den här gruppen. Det är som att alla är livrädda för att bli sjuka. Är man sjuk så får man inte träffa någon på typ en vecka för att de inte vill bli smittade. Ännu värre om man är magsjuk, då får man hålla sig borta i typ ett halvår =P

Jag satt och spelade lite i sängen när jag hörde att en av våra katter satt ute och jamade, så jag gick dit för att kolla vad som hade hänt. Precis när jag kom till dörren sprang Tussen a.k.a Tjockis in med en mus i munnen och la den på golvet i vardagsrummet. Han hade fångat den alldeles själv och ville visa upp den. Hur äcklad jag än blev så fick jag "gratulera" honom och visa att jag var stolt. Fredrik kom också och visade sin uppskattning och efter det kunde Tjockis äta upp sin fångst. Fy va äckligt det är! Men man blir ändå lite stolt över honom. Men så hände det en gång till efter bara typ 2 timmar. Han kom med en lika stor och slukade den hel. Han är cool han =)

Nu ska jag försöka umgås lite med min älskling =) Får se hur mycket ork jag har, kanske blir en film.

See ya!

Frågor och svar

Tänkte att ett sånt här quiz skulle vara ganska informativt, med tanke på min korta historia som bloggare. Så läs och njut?! Ja läs i alla fall om du vill =)


1. Hur gammal är du om fem år? 30! 
2. Vem var den sista du träffade? Min älskling, han sitter här bredvid =) 
3. Hur lång är du? 156,5 men säger 157
4. Vilken var den senaste film du sett? Nothing to lose 
5. Vem ringde du senast? Elin
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Haha =) smart drag av dem! Du är helt enkelt för generös. Men jag kan ha tålamod så jag väntar. Men då jävlar ska det vara bra ;)"  Till Krille
7. Vad är dagens planer? Ta det lugnt för att inte bli mer sjuk. Och kolla på film med baby =)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa tror jag
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? I fredags tror jag 
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna med blåa kanter
12. När vaknade du idag? Ett ( Men jag är sjuk så det är okej)
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat katter har man ju, men inte tagit med någon hem 
14. Vilken är din favoritplats? I min babys famn
15. Vilken plats föredrar du minst? Har inte varit på alla platser, men sjukhus är väl ingen höjdare direkt 
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis med baby i ett radhus, och på ett jobb jag verkligen trivs med. 
17. Vad skrämde dig som barn? Myror, nyckelpigor, spindlar, harkrankor, skalbaggar...ja alla kryp man kan tänka sig =P 
18. Vem fick dig att skratta senast? Min älskling igår när han såg ut som en apa =)       
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej de fanns på min tid med, men jag har inga 
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar såklart =) 
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Naken is the way to go =P
22. Hur många kuddar har du i sängen? Jag har två och Fredrik två 
23. Hur många landskap har du bott i? Bor i mitt andra nu =)
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja vem har inte det?!?
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor tror jag
26. Är du social? Väldigt. Kan prata med vem som helst typ 
27. Vilken är din favoritglass? Dumle eller Ben and Jerry's Toffee nått 
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa, resa, resa!!!
29. Tycker du om kinamat? Väldans massa
30. Tycker du om kaffe? Nej verkligen inte
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? Ja, vänster om man nu ligger i sängen det vill säga 
33. Kan du spela poker? Jepp 
34. Tycker du om att mysa? Otroligt mycket. Är nog min favoritgrej ever! 
35. Är du en beroendemänniska? Jo, har några beroenden som man skulle må bättre utan
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej
37. Vill du ha barn? Ja faktiskt, nu efter jag har träffat min älskling
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och teckenspråk 
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej. Har satt andra i ambulanser dock.        
40. Föredrar du havet eller en pool? Knepig fråga, för i pooler finns ju inga maneter och annat äckel. Men måste nog säga havet ändå
41. Vad spenderar du helst pengar på? Resor, om det fanns utrymme för det =P 
42. Äger du dyra smycken? Nej, det dyraste är nog min förlovningsring
43. Har du någon gång testat narkotika? Ja
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Frukostmacka 
45. Vem är den roligaste människan du känner? Fredrik eller hans kompisar
46. Välj ett ärr på din kropp? Välj ett ärr? Har inte så många att välja...och välja till vad?? haha 
47. Vad har du för ringsignal? Halo med Beyoncé. Superhjälte när Elin ringer, och No air när Fredrik ringer
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja ett par stycken 
49. Flirtar du mycket? Väldigt mycket när jag var singel. Men inte så mycket nu längre =)
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ingen just nu, men tror att jag ska lägga upp en från i lördags. Och den togs på B&B.
51. Kan du byta olja på bilen? Klart att jag kan! 
52. Har du fått fortkörningsböter? Ja och det var INTE kul!
53. Vilken var den senaste bok du läste? Liza Marklunds senaste. En plats i solen tror jag den hette.
54. Läser du dagstidningen? Nej. Vill jag veta nåt kollar jag på nätet 
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej 
56. Dansar du i bilen? Självklart =) Det har mina medresenärer fått erfara =) 
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Recept på kokosbollar
59. När var du i kyrkan senast? På Eliies dop i slutet av maj. Det var en kyrka från medeltiden. Ganska cool faktiskt =)
60. Vilka personer utmanar du? Ingen speciell. Vem som helst får väl göra såna här "Quiz"?

Fest och smörgåstårta

I dag mår jag som jag förtjänar kan jag säga. Blev ganska mycket alkohol igår, och det får man ju betala för i dag. Men det är värt det för jag hade faktiskt riktigt trevligt igår. Började festen med en riktigt god smörgåstårta som Luffas hade gjort. Tryckte i mig två bitar, och som vanligt efter att man har tagit mer än man borde så mådde jag lite illa. Och det försökte jag dämpa med cider, och det gick =)
Det var ganska många på festen och speciellt såna man inte har träffat innan. Sånt är alltid extra kul eftersom att man lär känna nya människor och kan prata med folk man inte redan har diskuterat så mycket med. Diskuterade bland annat politik (inte partipolitik), ekonomi, EU, EMU och så klart feminism =) Och allt detta med såna jag aldrig riktigt har diskuterat, eller ens riktigt pratat med innan. Så det var faktiskt både lärorikt och kul =)

Trodde att det skulle bli tjafs, eller det fann en chans att det skulle bli det. Men alla som har en beef höll sig i schack och det var faktiskt riktigt skönt, för sånt är så onödigt. Blir liksom så dålig stämning.
Jag och Fredrik hade inte tänkt att följa med ut, eftersom att vi inte riktigt har plats för det i budgeten. Men hans syster insisterade flera gånger och till sist sa hon att hon skulle bjuda. Så det blev utgång för oss också. Tanken var att vi skulle till Club Moon, som jag tycker suger. För det sas att det var gratis inträde, men när vi kom dit så visade det sig att det kostade 100kr, så vi gick till B&B som kostar 40kr.
Det var tyvärr ganska lite folk där, och ja, det är väl inte det mest trevligaste stället att gå till. Skorna typ fastnar i golvet, så klibbigt är det. Och det är inte riktigt någon partystämning där. Men en av vakterna är en fritidsledare här i Halmstad som är riktigt schysst som jag gillar, så vi stod och snackade ett tag =)

Efter krogen blev det pasta från pastavagnen som Hampus bjöd på. Han bjöd även på taxiresan hem =) Han är bra att ha han!

Vaknade bakis efter 4 timmar sömn. Det var Linda som ringde och väckte mig så jag gick upp och det blev att vi pratade i typ 1,5 timme =) Och efter det bar det av till Luffas och Jenny igen för lite mer smörgåstårta =) Det är för gott för att säga nej till! Vi stannade ett par timmar och kollade på Johan Glans dvd'n. Men vi var tvungna att åka hem för min baby skulle raida =P Medan han har raidat har jag sovi,kollat på tv, kollat lite på film och suttit vid datorn. Men jag kan inte påstå att jag har ens försökt göra något konstruktivt idag. Men så får man vara dagen efter fest =)

Detta har varit min helg helt enkelt. Har svårt att tänka mig att jag kommer ha lika mycket att säga om min dag i morgon, men det får tiden utvisa.

Spelkväll och annat =)

Igår kom mamma och pappa förbi och fikade lite. De var på väg från Göteborg till Trelleborg för att gå på en student för mammas kompis dotter. Det var kul att de kom för det kommer nog inte bli så ofta. Man uppskattar det mer nu när man inte lever in på varandra. När jag bodde hos dom så ville jag knappt vara hemma för att jag var så trött på dem. Nu är det bara så skönt att slippa dom varje dag och då kan man uppskatta när de kommer och hälsar på =) Jag har under tiden jag har bott här försökt att lära Fredrik teckenspråk, det började lite när han var i Örebro med alfabetet, men nu så kan han ganska många tecken =) Så han sattes på test att få prata med päronen och det gick jättebra! =) Och nu har vi kommit på lite olika persontecken för våra kompisar så att vi kan prata om dem på fester och sånt utan att de vet om det. Det är faktiskt ganska kul att teckna och lära någon annan att teckna. Det är ganska lärorikt för mig med eftersom att jag lär mig jag med och kanske inte kommer glömma bort språket lika lätt.

Efter att päronen hade åkt så var det dags för matlagning, och jag ville prova något nytt så vi försökte oss på att göra kyckling wienerschnitzlar( om man nu stavar så?) Det gick väl så där. Tror inte att man kan kalla det schnitzel för de blev inte så tunna. Så det blev typ panerade kycklingbitar. Som med allt annat inom matlagning så brukar man inte lyckas på första försöket =P Men de vi gjorde sist blev faktiskt ganska goda! Kanske man kan göra igen.

Senare på kvällen ringde Jennie, Fredriks syster, och sa att de hade kommit hem och att vi kunde komma över och spela spelet "Lika par leka bäst". Så då blev det en snabb dusch och sen springa över till henne och Simme. Tanken var att vi skulle börja spela ganska direkt, men så blev ju inte fallet. Simme och Fredrik fastnade framför datorn och musiken som vanligt, och jag och Jennie satt och pratade/skvallrade i vardagsrummet. Men efter lite tjat släpade sig killarna från datorn och vi kunde börja spela. Det var faktiskt ganska kul och vi spelade 3 gånger. Jag och min Baby vann 1 gång, men sista gången var vi båda paren nära att vinna. Tror nog att vi kommer låna hem det spelet =) Vi hade tänkt att se nån film när vi kom hem, men det blev så sent så det får vi ta i morgon. För i kväll blir det fest! Luffas och Jenny ska ha inflyttningsfest och födelsedagsfest. Kommer säkert bli skoj. Och ganska intressant med tanke på alla små bråk som finns i gruppen =P

Men nu blir det att åka och köpa grejer till ikväll!
Kommer med uppdateringar i morgon =)

See ya!

Första inlägg = Nybörjare

Jaha då var man ägare till en blogg. Något som jag aldrig trodde att jag skulle vara. Men efter lite påtryckningar från min kära vän Elin så ska jag prova ialla fall för att se om det är något för mig. Hon vill kunna läsa om vad jag gör om dagarna nu när jag har flyttat från min barndomsstad Örebro till min käresta i Halmstad.
Man brukar kalla det sommarstaden Halmstad men så länge jag har bott här( ca 5 dagar) så har det fan inte varit någon sommar! Blåser, regnar och åskar titt som tätt =( får hoppas att det bättrar sig. Åtminstone till nästa helg, för då är det väl midsommar?!?
Så vad har hänt nu under mina första dagar som Halländare? eller vad man nu säger =P Ja, inte mycket. Handlade direkt när jag kom hit efter som att min baby knappt vet hur man gör. Eller nej han är för lat helt enkelt, och han har tendensen att alltid köpa fel eller glömma det viktigaste. Träffade hans syster och Simme på parkeringen också så vi hade lite sällskap =) Har också packat upp det sista jag hade med mig, och nu gäller det bara att man får ordning på de sista små detaljerna. Det som man glömmer efter att ha lagt inredningen lite på hyllan. Men nu ska det fixas! Måla det lilla vi har missat i taket, få upp prydnadsgrejer, sitta ställen för all skit osv.
Igår skulle vi förbi Fredriks syster för att träffa hennes lilla dotter, men det blev att vi stannade i timmar =) hamnade i en ganska hetsig diskussion om feminism och skillnaden mellan kvinnor och män. Som den sanna feministen jag är så är jag alltid villig att diskutera såna frågor med andra, men Fredriks syster tog det steget längre och blev väldigt och då menar jag Väldigt uppspelt. Kan jag i och för sig också bli men jag överlämnade det till henne den här gången =)

Annars har det nog inte hänt så mycket. Har skrivit in mig på Arbetsförmedlingen. Vilken trevlig start på livet efter skolan =P Men det var det snabbaste och trevligaste mötet jag har haft på Ams faktiskt! Så nu är det bara att hoppas på jobb.

I morgon kommer mamma och pappa förbi =) De ska till Skåne på någon student och har vägarna förbi. Ska bli skoj. Kanske till och med bakar paj av våra rabarber och bjuder på =)

Kanske skriver mer ikväll, annars blir det nog i morgon!

RSS 2.0