Kärlek

Igår kväll såg vi en väldigt bra film. Vi såg Hot Fuzz, den som vi skulle ha sett för ett tag sedan. Det är en brittisk komedi, med ehm..lite action inslag. Den var helt sjuk, så sjuk som bara britter kan göra filmer. Vi skrattade rakt ut flera gånger =) Så den rekommenderar jag verkligen. Om ni nu gillar skumma filmer som är typ överdrivna fast på ett skickligt och bra sätt.


Idag har vi slappat mest. Fredrik sov otroligt länge och jag tjatade på honom att han skulle gå upp. Men det är som att försöka väcka en björn ur ide. Det är nästintill omöjligt med andra ord. Till sist gick han upp ialla fall och har faktiskt varit riktigt produktiv. Han har hjälpt till med disken, gått med soporna, klippt gräsmattan, krattat och gått med det till komposten. Det kanske inte låter som så mycket, men det är det. För han är ju typ den mest lata människan i Sverige =P Men nu börjar han lära sig att det inte är så hemskt att göra lite hushållssysslor. Det som är bäst är att jag aldrig behöver tjata eller så om jag vill att han ska göra något, han oftast saker direkt och det är väldigt skönt. För jag skulle aldrig orka med att tjata om samma sak flera gånger.

Han är underbar min baby. Han ställer alltid upp för mig. Jag känner och vet att han skulle göra vad som helst för mig. Han är som mig på många sätt, men också helt annorlunda på andra sätt. Vi kompletterar varandra väldigt bra och inte bara det. Vi har roligt ihop, hela tiden. Han får mig att känna mig speciell, vacker, rolig och älskad varje minut av varje dag. Det finns ingen bättre känsla. Tro mig.


Min stora kärlek <3

Jag älskar dig baby! Mer än något annat. Tack för att du får mig att känna mig så älskad. Tack för att jag får vara din <3

Kommentarer
Postat av: Marcela

Vad glad jag blir när jag läser detta. kram på dig

2009-07-17 @ 17:08:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0