251009

Varje gång jag ska skriva i den här bloggen så måste jag läsa mitt senaste inlägg för att komma ihåg vad jag skrev, hehe =P

Den lägenheten vi var och tittade på har vi Antagligen fått. Hfab ringde och sa att vi hade fått den på villkor att vi skickar in mitt anställningsbevis och något som visar hur mycket Fredrik får från Csn. Så det har vi gjort. Det enda de kan neka oss på är att min anställning går ut i juni, men egentligen borde det inte spela någon roll med tanke på att vi bor i en hfab lägenhet nu med ungefär lika hyra. Men vi får väl antagligen veta om vi får den på måndag eller tisdag. Jag hoppas verkligen för den var så himla fin och nu har vi liksom ställt in oss på att vi har fått den.

Det jobbiga är dock att inflytten är första januari. Jag tror inte att vi kommer få hjälp av någon att flytta... Så vi får hoppas att vi får flytta in tidigare eller att ingen flyttar in i vår lägenhet direkt så kan vi ta det lugnt med flytten =)

Veckan har flytit på som vanligt och när fredagen kom så tog vi det väldigt lugnt. Vi skulle storhandla och utan en rullande bil blir ju det ganska svårt så vi fick låna Jennie och Simmes igen =) Men det tog ett bra tag innan vi kom iväg =P Det brukar vara så, killarna fastnar framför datorn och musiken och jag och Jennie sitter och babblar. Vi köpte på oss mycket mat den här gången. Så nu ska vi inte behöva åka och handla så mycket. Visst, mjölk och bröd, men inte mycket mer än så.

Igår var vi på Wild West och käkade med ett gäng vänner. Det är en resturang och har western tema och som har fokus på kött. Jag och Fredrik hade redan innan typ bestämt vad vi skulle ha så att det inte skulle springa iväg med notan, och det gick bra. Jag och baby tog en köttbit och potatisgratäng. Och jag måste nog säga att jag blev lite besviken. Det var gott och så. Men vilka sjuka priser det var! Man kunde bestämma hur mycket kött man ville ha och till det fick man en minimal portion potatisgratäng, en bit majskolv och några sticks med gurka och morot. Detta kostade över 250 kr. De tog tillochmed betalt för vattnet jag drack! Nej, dit går vi nog inte igen. Det är Fridolfs som gäller =)

Efter middagen åkte vi hem till Luffas och Jenny och socialiserade lite. De andra förfestade och skulle ut, men jag och Fredrik skulle inte med (som vanligt=P) så vi drog hem innan de andra stack ut. Innan vi åkte så gick jag in i ett av rummen av någon anledning och såg deras bokhylla. Där stod det så himla många böcker som jag vill läsa! Så jag hämtade Jenny och frågade vilka som var bra och om jag fick låna dom. Och det fick jag =) Så snällt av henne. Jag lånade "Mias Hemlighet" och "Män som hatar kvinnor" först, sen när jag har läst dom ska jag få låna fler =) Så idag blir det antagligen en massa läsning =)


Till sist vill jag bara slänga in en video med Lady Gaga. Hon är hur jävla bra som helst! Den här bruden kan ju allt. Sjunga, dansa och spela instrument. Den här versionen av Paparazzi tycker jag är bättre än den officiella!

 

Nu ska jag få liv i min älskling, sen ska vi bara lata oss hela dagen =)


Kommentarer
Postat av: Emelie

Har du läst Gömda och Asyl? om inte så läs dem innan du läser Mias hemlighet, sen så kan jag även rekomendera Emma, Mias dotter.



Hoppas att allt e bra i Halmstad!



kram

2009-10-25 @ 16:18:49
URL: http://emelie.cerium.se
Postat av: shorty

hon är TVÅ KÖNAD!!!! japp så e de no cameltoe no nuttin.. hon har snopp och 2 bröst thats it :D

2009-10-26 @ 14:05:29
URL: http://shortydaqueen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0